راه ها و روش های مهاجرت به دبی
دوستان عزیز اگر تمایل به مهاجرت به دبی دارید، بهتر است ابتدا راه های مهاجرت به دبی را نیک بدانید. از دیرین ترین زمان ها مهاجرت یک پدیده اجتماعی بوده و انسان ها و اقلیت ها و اقوام راه های مختلف برای مهاجرت راه های مختلف را آزموده اند. پس مهاجرت یعنی افرادی که به اجبار یا اختیار خود جهت رفع نیازهایشان اقدام به جابه جایی می کنند. علل و دلایل بسیار و گوناگون می شود برای مهاجرت شمرد که هر کدامشان ریشه در مسائل مهم برای زندگی شخصی و جوامع داشته است. دبی در مسیر پیشرفت و توسعه بسیار پرسرعت در حال حرکت است و مهاجرت به دبی مشتری زیادی به خصوص در کشور های هم جوار دارد. در این مطلب با مسائل و شرایط مختلف و راهکارها و تمام امور مربوط به مهاجرت به دبی آشنا می شویم.
مهاجرت و علل جذب مهاجر
حرکت و سفر به سمت سرزمین های دیگر برای به زیستن مهاجرت است و در اصطلاح امروزی مهاجرت به معنای کوچ نیز هست.
وقتی مردم از کشورشان به کشور دیگری می روند مهاجر به حساب می آیند حتی اگر هنوز در آنجا شهروند محسوب نشوند. در تعریفی دیگر مهاجرت به اقامت های دراز مدت یا دائم هم گفته می شود. کارگرانی که به صورت فصلی و کوتاه مدت به دلیل اجبار کار یا آب و هوا هر ساله مجبور به تغییر موقعیت خود هستند در این تعریف قرار نمی گیرند.
دیدگاه های نوین در باب مهاجرت به طور غیر قابل تفکیکی به مفاهیم توسعه و پیشرفت گره خورده اند. در این رابطه کشور های زیادی با رویکردهای نوین به پدیده مهاجرت چشم دوخته اند و به صورت کاملا هدفمندی اقدام به جذب مهاجر می نمایند. از آن جایی که پذیرش مهاجرت در کشورهای پیشرفته هدفمند است نهاد های متولی این کار بعضی با ایجاد شرایط منحصر به فرد تحصیلات تکمیلی، بعضی با ایجاد بورس برای جذب نخبه ها و تعدادی دیگر با به وجود آوردن شرایط ویژه برای مشاغل متنوع و کارآمد که زمینه برای جذب نیرو دارند، مهاجر می گیرند. به این روش در پس پذیرش مهاجرت، افراد بهتر و توانمند تر برای کشورشان جذب می کنند که این کار نیز کمک موثری در مسیر پیشرفت و توسعه کشورها بوده است. صد البته اصول و قوانین مهاجرت با توجه به اصول حقوقی کشورهای مختلف و بهره بری بیشتر متفاوت نیز شده است. در کل حکومت های کشورهای مختلف برای رفع نیاز هایشان مهاجر جذب می کنند. در چند گزینه می توان مهم ترین پارامترهای تعیین کننده در جذب مهاجر را مربوط به افزایش جمعیت، افزایش نیروی انسانی، افزایش رتبه علمی یا اقتصادی و دلایل فرهنگی و سیاسی دانست. برای مهاجران از کشورهای مختلف این تنوع کیفیت های مختلفی از زندگی را در کشورهای مختلف فراهم آورده است که همگی بسیار جذاب در کشاندن مهاجران به سمت این کشورها هستند.
دلایل مهاجرت چیست؟
دلایل و پارامترهای فراوانی برای مهاجرت عنوان می شود. یکی از آن ها عواملی هستند که باعث دور کردن مردم از سرزمینشان می شوند. دور کننده ها بیشتر مربوط به وجود جنگ، فقر، بیکاری، کمبود غذا و دارو، مسائل سیاسی، سوانح و بلا های طببیعی در کشور ها است. در جهت مخالف دورکننده ها، پارامترهای جذب کننده را داریم. گزینه هایی که می شود آن ها را بهترین جذب کننده ها نامید، آزادی های سیاسی و مذهبی هستند و یا امکانات بهداشتی بیشتر، حتی آموزش بهتر و درامد بالاتر و مسکن بهتر بسیار در جذب مهاجر موثرند. قرن هاست که چند عامل جزو مهم ترین دلایل مهاجرتند. امنیت و جایی برای زندگی، قحطی، جنگ، نا امنی و فقر و نبود امید بهبود دلایل مهم مهاجرت بوده اند; و بسیار زیادند دلایل کم اهمیت که شاید نشود آن ها را در فهرست مهم ترین قرار داد ولی باعث بسیاری از مهاجرت ها در طول تاریخ بوده اند. دلیل هایی که آن ها را ذکر کردیم همچنین در عصر حاضر نیز از مهم ترین دلایل مهاجرتند و متاسفانه بسیاری از آن ها هنوز در دنیا رفع نشده اند. این چینن بود که پس از سلسله اتفاقات بسیار در خاور میانه بعضی از کشورهای ثروتمند آن را به منطقه ای دوستار مهاجر تبدیل کرد.
دلایل مهاجرت در عصر حاضر
اگر نگاهی به وقایع عصر جدید بیندازید متوجه می شوید که حوادث طبیعی وتغیرات اقلیمی و مشکلات قبیله ای و اختلافات قومی به صورت مخرب و خارج از قاعده آن در مناطق مختلف زمین دائما خطر آفرین می شوند. در سال های اخیر مهاجرت انسان ها به صورت قانونی و غیر قانونی و بسیار زیاد در چند منطقه از جهان بیشتر بوده است. به عنوان مثال و با توجه به آمار مردم قسمت هایی از شمال آفریقا ومناطق جنوب شرقی آسیا جزو در خطر ترین سرزمین ها هستند; مردم این دو سرزمین هدفشان مهاجرت به کشور های پیشرفته اروپایی است. عوامل اصلی مهاجرت به کشور های پیشرفته اروپایی، پایین بودن هزینه سفر، رونق کسب و کار سهولت در ارتباطات بوده که باعث سریع تر شدن روند مهاجرت به این کشورها شده است و برای مناطق ذکر شده که مردمشان با زبان انگلیسی آشنایی دارند روند مهاجرت به سمت اروپا سریعتر بوده است.
مهاجرت به دبی از طریق کار چگونه است؟
سرزمین نوبنیاد دبی به عنوان بخشی از امارات متحدهٔ عربی مرکز و مولد صنایع و پروژه های عظیمی شده است که فرصت خوبی برای تجار و صنعت گران و افراد جویای کار به وجود آورده است. دبی به تعداد زیادی از کارکنان خارجی اجازهٔ ورود انحصاری و موقت به این کشور می دهد. البته این افراد بعد از مهاجرت به دبی جزو شهروندان آن محسوب نمی شوند. نکته بارز اینجاست که در دبی با کارگران خارجی رفتاری خوب در پیش گرفته می شود. به آن ها دست مزد کافی می دهند و در پایان دورهٔ اقامتشان به خاطر تلاش و سعیشان پاداش دریافت می کنند و از آن ها تقدیر و تشکر به عمل می آید. دولت دبی از مزایای ایجاد شغل های مناسب به خوبی آگاه است. آن ها ارزش چشم اندازهای شغلی معقول برای شهروندان و افراد جوان و تحصیل کرده و خواهان مهاجرت را می دانند و این ارزش دهی توسط مسئولین دبی به خوبی انجام می شود. مجموعه دبی با توجه به سرمایه گذاری عمده در آموزش و رفاه اجتماعی به در ایجاد فرصت های شغلی به خودکفایی بسیار مطلبوبی رسیده است.
اقتصاد دبی همچنان در حال رشد است از این رو مهاجران نقش بسزایی در توسعه و پیشرفت دبی ایفا می کنند. اگر برای کار قصد مهاجرت به دبی را دارید باید قبل از مهاجرت به دبی از آن جا پیشنهاد کار دریافت کنید. داشتن شرایط و تجربه کافی و تخصص و انتخاب به جا در مهاجرت به دبی برای استفاده از هر فرصت شغلی اهمیت زیادی دارند. همچنین قبل از مهاجرت به دبی به رابط های آگاه محلی مراجعه کنید و به انجام بررسی های کافی برای تحصیل بپردازید. برای مهاجرت به دبی باید به مؤسسات اعزام دانشجو و یا دفاتر مهاجرت به دبی معتبر مراجعه کنید.
شرایط کاری مهاجرت به دبی چگونه است؟
هر زمان قصد مهاجرت به دبی را داشتید مدارکی که لازم است به غیر از گذرنامه ویزای کار که 3 ماه اعتبار داشته باشد نیز ضروری است. داشتن ویزای کار هر چند کوتاه مدت باعث سهولت کار مهاجرت نیز می گردد از آنجا که با داشتن کار و ویزای آن تمام امور اقامت شما توسط کارفرما می تواند انجام شود و شما هم در این مدت تا انجام امور اداری پروسه اقامت می توانید با داشتن همان ویزا، به کار پاره وقت بپردازید. ساعت کاری 9 ساعت در هر روز است و سی روز مرخصی سالیانه که مطابق قانون کار برای 22 روز آن حقوق محاسبه می شود. مرخصی اگر استعلاجی باشد حقوقی برای روزهای آن پرداخت نمی کنند.
برای آن هایی که در مورد حقوق کار در دبی پرسش دارند می شود گفت دست مزد کارکنان با توجه به تخصص و حیطه کاریشان تعریف می شود ولی تفاوت و مزیت مهم حقوق و کار در دبی معافیت حقوق مهاجران و کارکنان شرکت ها و موسسات از مالیات است که این مسئله باعث شده میزان حقوق دریافتی بهتر از سایر کشورهای منطقه است. پس در پی مهاجرت به دبی روی درآمد بسیار خوب با توجه به آب و هوای خاص و دیگر مزایایش حساب کنید. پروسهٔ حقوقی مهاجرت به دبی و اقامت از طریق کار در دبی نکات قابل توجه دیگری نیز دارد. امکان دارد بسیاری از آداب کاری و اجتماعی و اخلاق در دبی با قوانین و آداب شهروندی در ایران تفاوت داشته باشد و از آن ها آگاه نباشید و گاهی فقط یک اشتباه کوچک باعث اخراج شما از آنجا می شود بنابراین اول باید از مشاوران یا ساکنان قدیمی دبی اطلاعات لازم را کسب کرده و در شروع کار همزمان به کار به دیگر ارزشها خوب نیز توجه کنید که شاید در کشور خودتان بسیاری از آن ها را از یاد برده یا به آن ها بی تفاوت بوده اید. در دبی شما حقیقتآ زندگی نو و تازه و باطراوتی را شروع خواهید کرد. تا جایی که می توانید از خصوصیات خوب دبی لذت ببرید چون در این جا می توانید همان چیزی باشید که همیشه می خواستید. جامعه و آداب در دبی به شما اجازه ی بروز بهترین ارزش های اخلاقی را بدون نگرانی از تاثیر آن ها روی سایر زندگی تان می دهد و حتی به شما کمک می کند که بهتر از چیزی باشید که می خواهید.
با قوانین مهاجرت به دبی از طریق ازدواج آشنا شوید
اگر شخصی با یکی از افرادی که تابعیت دبی را دارد ازدواج کند می تواند اقامت و تابعیت دبی را دریافت کند شرط لازم آن است که یکی از طرفین تبعه دبی باشد. مسئله دیگر مذهب است. چون در دبی و دیگر کشور های منطقه ازدواج باید به صورت دینی در دادگاه شریعت برگزار شود. داماد باید مسلمان باشد. در زمان برگزاری مراسم اجازه پدر زن واجب است و اگر ایشان در قید حیات نبوده باشند یکی از مردان دیگر نزدیک به همسر می تواند حضور داشته باشد. در مورد سایر فرقه ها همه چیز بستگی به سنن دینی آن ها دارد.
آشنایی با راه های مهاجرت به دبی از طریق ازدواج
اگر کسی هستید که قصد مهاجرت به دبی از طریق ازدواج را دارید باید برای اثبات واقعی بودن ازدواج، مدارک لازم را تهیه کرده باشید و به مسئولین این امر در دبی ارائه دهید. این پروسه با تحویل نسخه کامل قباله به دادگاه شریعت و امور خارجه و دادگستری انجام می شود. مردان که به دبی مهاجرت کرده اند می توانند همسران خود هم به دبی بیاورند و با درخواست ویزای اقامت برای همسر توسط مرد این کار قانونی خواهد شد. مردانی که چند همسر دارند فقط برای یکی از آنها می توانند ویزا و اقامت بگیرند. مدت اعتبار ویزای ازدواج بین یک تا سه سال است. مدت اعتبار ویزای همسران نیز سه سال است.
قوانین مهاجرت به دبی برای زنان متآهل چگونه است؟
مردانی که تقاضای ویزای اقامت برای همسر خود در دبی را دارند باید بیش از سه هزار درهم در ماه درآمد داشته و مسکن مناسب نیز داشته باشند. اگر شوهر شاغل و واجد شرایط است درخواست را به نام خودش پر کرده و برای اقامت اقدام می کند. در راه دیگری شوهر می تواند ویزای اقامتی سفر برای همسرش بفرستد، و پس از ورود همسرش به دبی ظرف شصت روز باید کارهای قانونی را انجام دهند. برای هر روز تاخیر مبلغ بیست و پنج درهم جریمه وضع شده است. اگر شوهر برای ثبت اقامت اقدام می کند باید از کنسولگری کشور مقصد گواهی بگیرد که مشخص می کند او تنها حامی مالی همسرش است. البته این گواهی را وزارت خارجه نیز باید تایید کند.
در صورتی که شخصی در کشور خودش ازدواج کرده و همسرش بعد از او وارد کشور شود باید سند ازدواج قانونی به منظور دریافت ویزای اقامت برای همسرش داشته باشد. کسی که قصد مهاجرت از طریق ازدواج را دارد تمام اسناد و مدارک ازدواجش باید توسط مقامات مسئول در کشور مبدأ تأیید شده باشد. اسناد او همچنین باید توسط دادگاه اداره مهاجرت، سفارت امارات متحده عربی در کشور مبدأ و وزارت امور خارجه آن کشور نیز تأیید شود.
مهاجرت به دبی از طریق تحصیل چگونه انجام می شود؟
دبی یکی از بزرگ ترین و موفق ترین شهرهای امارات متحده عربی است که در زمینه آموزش و پرورش پیشرفت روز افزونی داشته است اصلی ترین اولویت در دبی بر امر آموزش است. تعداد دانشگاه های معتبر بین المللی در دبی فراوان است. مهاجرت به دبی از طریق تحصیل از را های دیگر سریع تر و راحت تر است.
مزایای مهاجرت به دبی برای مهاجرت تحصیلی چگونه است؟
کیفیت آموزش به اندازه ای در دبی خوب است که دانشجویان محصل دبی می توانند به راحتی به دانشگاه های آمریکا، انگلیس و کانادا انتقالی بگیرند و اقامت این کشورها را نیز می توانند دریافت کنند. شاید به همین خاطر است که متقاضی تحصیل برای مهاجرت به دبی روز افزون است. زبان رسمی در دبی عربی است ولی در امور تجاری از زبان انگلیسی استفاده می کنند؛ بنابراین دانشجویانی که قصد تحصیل در دبی را دارند باید مدرکی با نمره خوب زبان آیلتس را داشته باشند. آن دسته از دانشجویانی که مدرک زبان ندارند می توانند به سرعت با مراجعه به کالج های زبان در دبی زبان خود را تقویت کنند و سپس برای شروع تحصیل وارد دانشگاه شوند.
تعدد زیاد دانشگاه ها و مؤسسات آموزشی معتبر در دبی و همین طور داشتن رشته های مختلف به دانشجویان این فرصت را می دهد که رشته مورد علاقه خود را انتخاب کرده و از بهترین امکانات آموزشی برخوردار شوند. اکثر دانشجویان دوره لیسانس قصد اخذ اقامت در کشورهای کانادا، آمریکا و انگلیس را دارند زیرا با گذراندن موفق دو یا سه سال می توانند به دانشگاه های معتبر این کشورها در خواست ادامه تحصیل بدهند.
با قوانین کار ضمن تحصیل در دبی آشنا شوید
دانشجویان دوره لیسانس در حین تحصیل در صورت نیازشان می توانند ده ساعت در هفته کار کنند و مبلغی که به ازای هر ساعت کار کردن دریافت می کنند می تواند کمک کافی برای هزینه تحصیلی دانشجویی باشد. برای پیدا کردن کار زیاد نگران نباشید. بسته به میزان تسلط به زبان انگلیسی و تجربه کاری می توانید کار پیدا کنید. زمان تکمیل دوره لیسانس در دبی هم چهار ساله است. تحصیل در مقطع فوق لیسانس دو سال طول می کشد. دوره فوق لیسانس به دو زبان عربی و انگلیسی ارائه می گردد. دانشجویان پس از فارغ التحصیلی چنانچه تمایل به ادامه تحصیل نداشته باشند، یک سال از دولت دبی فرصت دریافت می کنند که دنبال کار بگردند و شاغل شوند و ویزای تحصیلی خود را به ویزای کار تبدیل کنند.
دانشجویان مقطع دکترا هم می توانند در دانشگاه های دبی ادامه تحصیل دهند و یا به دانشگاه هایی بروند که از طرف کشورهای دیگر در دبی شعبه دارند. مقطع دکترا در دبی با کیفیت بسیار بالاتر و در سطح بین المللی ارائه می شود که شامل رشته های متفاوت زیادی است. برای تحصیل در مقطع دکترا دانشجویان باید رزومه تحصیلی مناسبی در مقطع فوق لیسانس داشته باشند و از مدارج علمی بالایی برخوردار باشند. این دانشجویان حتماً باید مدرک زبان آیلتس یا تافل نیز داشته باشند.
آشنایی با مهاجرت از طریق خرید ملک
اگر کشورهای منطقه خاور میانه را بشناسید بی شک ملاحظه کرده اید که در میان این کشورها امارات متحده عربی و به ویژه شهرهای دبی و ابوظبی به میزان قابل توجهی متفاوت و برتر از سایر نقاط خاور میانه است. حتما می دانید که با خرید ملک در این مناطق به رشد اقتصادی آن ها کمک می کنید. از آن جایی که دبی نشان داده که خرید ملک سرمایه گذاری پر سودی است این کار به تنهایی به مشوقی برای تجمع سرمایه گذاران بازار مسکن در دبی و ابوظبی شده است. آن هایی که قدرت خرید در چنین منطقه ای را دارند می دانند که امارات شرایط اقامت مهاجران و مالکان را تسریع می کند و احترام زیادی به کسانی می گذارد که در شهرهای امارات به رونق و توسعه کمک می کنند. در سال های اخیر شرکت های بزرگ از کشور های همسایه دبی سرمایه گذاری و تبلیغ گسترده ای برای تشویق مردم به سمت دبی و ابوظبی کرده اند. بسیاری از ایرانیان به دلایل مختلف جذب این سرمایه گذاری شدند. برای این کار بهتر است به خوبی تحقیق کنید و با مشاوران اصلی در دبی مشورت کنید. دولت دبی همچنین روند اخذ ویزای همراهان مالکین حقیقی در دبی را به سرعت انجام می دهد.
آشنایی با انواع ویزای مهاجرت به دبی از طریق خرید ملک
به طور خلاصه دو نوع ویزا برای مالکان زمین در دبی صادر می شود،6 ماهه و 2 ساله. خریداران ملک در صورتی که ویزای 6 ماهه دارند برای خرید ملک معمولا باید تا یک میلیون درهم امارات هزینه کنند. در دبی وقتی ملک به چند مالک تعلق دارد سهم بندی شده است که ارزش هر سهم یک میلیون درهم است. پس برای حداقل خرید می توانید با خرید یک سهم یک میلیون درهمی شروع کنید. به داشتن سند معتبر پایان کار در موقع خرید دقت کنید. شما با خرید یک ملک به ارزش یک میلیون درهم می توانید ویزای مهاجرت به دبی برای دو سال دریافت کنید. توجه کنید که ملک در رهن بانک نبوده و وثیقه نیز نباشد. مدارک مورد نیازتان: گواهی نامه خرید و فروش ملک (که باید از بنگاه املاک دبی تهیه کنید)، تصویر پاسپورت و سند ملک، 6 قطعه عکس مخصوص ویزا است. در ابتدای شهرک سازی در امارات خرید ملک بهترین روش مهاجرت به دبی بود. متاسفانه با اتفاقات بسیار نامعمولی که در سال های اخیر پیش آمدند و مشکلاتی که برای خریداران خارجی و ایرانی توسط واسطه ها و دلالان پدید آمد. در حال حاضر خرید املاک و مستقلات در دبی منجر به دریافت کارت اقامت برای ایرانیان و بعضی دیگر از اتباع خارجی نمی شود. بر طبق قوانین جدید شهروندی امارات، اخذ اقامت با خرید ملک دیگر ممکن نیست. امروزه مهاجرت به دبی از طریق اقامت با خرید ملک هزینه زیادی دارد و ریسک خرید و فروش املاک و مستقلات در دبی برای اتباع خارجی بسیار بالا است دوم فروشندگان ملک هزینه های گزافی از خریداران خارجی دریافت می کردند و از طرف دیگر خرید ملک برای مهاجرت به دبی منجر به اقامت دائم و تابعیت امارات نمی شد پس این گزینه برای گرفتن اقامت دائم نیست.
گرفتن مهاجرت دبی از طریق تولد در دبی
کودکی که در دبی به دنیا می آید کارهای اداری و اقامتش تا یک سال طول می کشد. همکاری کنسولگری در این کار بسیار مهم است چون تمام مدارک باید توسط آن ها ثبت و صادر شود. فرم درخواست توسط والدین پر شده و باید به تایید امور خارجه و بهداشت دبی برسد. نسخه ترجمه فرم و گواهی معتبر تولد به زبان انگلیسی و حضور والدین الزامیست. اثر انگشت آن ها در فرم درخواست باید باشد و گذرنامه های اصل و کپی های مورد نیاز. اگر هر دوی والدین نام خود را در گذرنامه هایشان ذکر کنند دیگر نیازی به تأییدیه cjf ندارند در غیر این صورت باید تأییدیه مربوطه را داشته باشند که بتوانند برای کودک درخواست گذرنامه کنند. اگر نام خانوادگی کودک در گواهی تولد ذکر نشده باشد و نیاز به ذکر آن در گذرنامه جدید باشد با تهیه استشهاد این دکتر را انجام می دهد و امضای اصلی او برای درخواست لازم است. آدرس محل سکونت فعلی والدین برای ثبت در گذرنامه جدید کودک الزامیست. آخرین مورد مهم مشخصات اجاره نامه مسکن والدین در دبی برای کسانی که بیش از یک سال در دبی بوده اند نیز مورد نیازشان خواهد بود.
آشنایی با مهاجرت به دبی از طریق کار آفرینی
کشور امارات متحده برنامه تنوع بخشی به اقتصاد نفت محورش را دارد. یکی از اقداماتشان قدرت بخشی به برنامه های مهاجرت از طریق کار آفرینی است. طبق اعلام امارات آن ها طرح های رشد اقتصادی، بهداشت و درمان، آموزش مواد غذایی و نوشیدنی و تدارکات صنعتی را با دقت بیشتری اجرا می کنند. البته تلاش برای جذب سرمایه گذاری خارجی به خوبی به نتیجه رسیده و پیگیری می شود. آن ها موفق ترین بخش های تجاری کشور را به کار آفرینان معرفی می کنند و با برنامه های منسجم آن ها را به کار کردن با کار آفرینان تشویق می کنند. دبی با برنامه ریزی روشن و اجرای به قوانینش به مرکز تجارت تبدیل شده است. اسکله های دبی ارزش بسیار پیدا کرده اند و بازار عظیمی برای تجارت در منطقه فراهم کرده است. می شود دید که دبی و شهرهای مهم امارات در کنار تازه ظهوری جای خود را در جهان به خوبی پیدا کرده اند و دیگر خاور میانه را بدون آن ها نمی شود تصور کرد. فرصت های کار آفرینی در بنادر و شهرهای دبی و ابوظبی آنقدر زیاد است که هر روزه فرصت های جدیدی برای کار آفرینی فراهم می کنند و صدها نفر متخصص و نیروی کار را به خوبی جذب و فعال می کنند.
حمایت دبی از کار آفرینان جوان چگونه است؟
در دبی قوانین کاربردی برای حمایت حقیقی از کار آفرینان و جذب آن ها وضع و اجرایی شده اند. آنان که طرح های خلاقانه دارند می توانند کمک های مالی خوبی دریافت کنند. ادارات دولت موظفند پنج درصد از کل گردش مالی سالانه را به شرکت های ثبت شده برای تجار جوان بپردازند. علاوه بر این طرح می توان حرکت عظیمی را برای به کار گرفتن و قوت بخشیدن نیروهای جوان و خلاق در دبی دید. آن ها به ویژه سعی دارند در میان اتباع امارات فرصت های کاری و حمایت از کار آفرینان را تبلیغ کنند.
مهاجرت به دبی برای زنان کار آفرین چگونه است؟
فرصت منحصر به فردی در زمینه حمایت از کار آفرینان زن برای مهاجرت به دبی وجود دارد. دبی سال ها تلاش کرده تا روحیه مدرنی برای حمایت از بخش زنانی که به کار کردن و کار آفرینی علاقه دارند فراهم کند و تا حد زیادی موفق بوده اند. آنان زنان تحصیل کرده را با روش های علمی در فعالیت های تجاری مشارکت می دهند، همچنین هر ساله دولت و بخش خصوصی به عناوین مختلف به آن ها جایزه داده و در کنار دانشگاه و صنعت حضور مستمر و فعال دارند. آن ها موانعی که بر سر راه تاسیس و پیشرفت شرکت های کوچک بوده را برداشته اند و بازار های جدیدی در دبی فعال شده اند که در نقاط دیگر خاور میانه وجود ندارند. برای فعالان و متخصصان حوان و به ویژه زنان در امارات چنان فرصت هایی به وجود آمده است که زندگی بسیاری از آن ها را متحول کرده اند. حامیان مالی ،سرمایه گذاران وام های بانکی مشاوران به کار آفرینان جوان کمک می کنند تا موفق شوند و طرح ها و ایده های آن ها را عملیاتی کنند.